Bevalwijzer

Online zwangerschapscursus: Voorbereiding op je kraamtijd en de borstvoeding

Vanuit huis voorbereid op het vierde trimester: de kraamtijd en de (borst)voeding

Tijdens deze online kraamwijzer cursus bespreken we in 4 uur tijd alle ins en outs over de kraamtijd en de borstvoeding. Jullie weten na deze cursus allebei wat je kunt verwachten tijdens deze veelal onderbelichte periode.

De cursus is erop gericht jullie op weg te helpen richting een zachte landing in de kraamweken. We zullen het hebben over het op gang komen van de borstvoeding, de anatomie van de borsten, de voordelen van borstvoeding, aanlegtechnieken, voedingshoudingen en gaan in op: wat als het niet meteen lukt? Wat als je last hebt van tepelkloven bijvoorbeeld? Hoe komt het en wat kun je er tegen doen. Het tweede gedeelte van de cursus gaat over de kraamtijd. Van zorgen voor je kindje, huilen, troosten, slapen, controles, zorg vanuit de kraamverzorgende en de verloskundige tot zorgen voor jezelf.

Locatie
De Bevalwijzer cursus is online te volgen via je computer, telefoon of een tablet. Na het inschrijven voor deze cursus ontvang je een persoonlijke link om toegang te krijgen tot de omgeving. Deze toegang behoud je tot 6 maanden na aanschaf van de cursus. Je kunt op ieder moment starten, doorgaan en/of terug gaan.

De datum bij dit event kun je negeren. Deze is in het systeem nodig, maar je kunt uiteraard zelf bepalen wanneer je start! Alle modules staan al in de online leeromgeving dus je hoeft nergens op te wachten. Je kunt daarmee zelf bepalen of je de gehele cursus in 1 keer doorloopt of opdeelt over meerdere dagen/weken. Weet wel: wanneer je via IDEAL betaalt, dan staat deze niet automatisch gekoppeld aan de online leeromgeving. IDEAL betalingen is wel een mogelijkheid die wij wilden bieden, maar vereist dus een handmatige koppeling van ons. Dit zullen wij binnen 1 dag in orde maken. Heb je haast? Stuur dan even een SMS naar 06-31310343 zodat wij er extra vaart achter zetten.

Inschrijven

Start op een moment dat jou uitkomt

Vanuit huis voorbereid op je kraamtijd en de borstvoeding! Alles wat je moet weten over deze periode waardoor je je eigen mening kunt vormen en weet wat je kunt verwachten van de periode ná je bevalling.

Available plaatsen/spots: Onbeperkt
Het Start op een moment dat jou uitkomt ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

22 sep 2023
Nu bezig...

kosten/costs

€75,00

Meer informatie/more information

Meer informatie
Online zwangerschapscursus

Locatie

Online zwangerschapscursus
Online
Website
https://bevalwijzer.thinkific.com
Locatie/location
Manon de Graaf

Trainer

Manon de Graaf
Telefoon
06 - 31 31 03 43
Email
manon@bevalwijzer.nl
Aanmelden

Geef een reactie