Bevalwijzer

Online combinatiecursus: Voorbereiding op je bevalling, je kraamtijd en de borstvoeding

Vanuit huis van A tot Z voorbereid op je bevalling, je kraamtijd en de borstvoeding
Zwangerschapscursussen gegeven door verloskundigen

Tijdens deze cursus geven we jullie alle informatie rondom je bevalling, je kraamtijd én de borstvoeding. De cursus heeft een totale duur van 14 uur en je kunt het tempo helemaal zelf bepalen. De online leeromgeving geeft je de mogelijkheid om video’s te pauzeren, hervatten én terugkijken. Je kunt deze cursus volgen via je computer, je telefoon of via een tablet. Daarmee dus heel praktisch en efficiënt. Alles wat jullie willen en moeten weten wordt chronologisch uitgelegd. Jullie weten na deze cursus allebei wat je kunt verwachten van de bevalling, de do’s en don’ts (ook voor je partner), de ademhalingstechnieken welke je in kunt zetten tijdens de bevalling, de verschillende fasen van de bevalling, omgaan met pijn, alles over de kraamperiode: je kindje en je eigen herstel. Hierdoor bent in staat je eigen mening te vormen en je intuïtie te volgen. Van het op gang komen van de borstvoeding, aanlegtechnieken en wat als het niet meteen lukt? De zorg voor je kindje, huilen, troosten, slapen, controles, zorg vanuit de kraamverzorgende en de verloskundige tot zorgen voor jezelf. Hoe verloopt jouw herstel in deze eerste dagen, weken en maanden? Welke bekkenbodemoefeningen kunnen helpen en wanneer mag je weer sporten? Daarnaast zullen we ingaan op seks na je bevalling. Een onderwerp waar een taboe op ligt, maar tegelijkertijd een onderwerp waar veel vrouwen zich onzeker en zelfs eenzaam in voelen.

Locatie
De Bevalwijzer cursus is online te volgen via je computer, telefoon of een tablet. Na het inschrijven voor deze cursus ontvang je een persoonlijke link, code en wachtwoord om toegang te krijgen tot de omgeving. Deze toegang behoud je tot 6 maanden na aanschaf van de cursus. Je kunt op ieder moment starten, doorgaan en/of terug gaan.

De datum bij dit event kun je negeren. Deze is in het systeem nodig, maar je kunt uiteraard zelf bepalen wanneer je start! Alle modules staan al in de online leeromgeving dus je hoeft nergens op te wachten. Je kunt daarmee zelf bepalen of je de gehele cursus in 1 keer doorloopt of opdeelt over meerdere dagen/weken. Weet wel: wanneer je via IDEAL betaalt, dan staat deze niet automatisch gekoppeld aan de online leeromgeving. IDEAL betalingen is wel een mogelijkheid die wij wilden bieden, maar vereist dus een handmatige koppeling van ons. Dit zullen wij binnen 1 dag in orde maken. Heb je haast? Stuur dan even een SMS naar 06-31310343 zodat wij er extra vaart achter zetten.

Inschrijven

Start op een moment dat jou uitkomt

Vanuit huis in zo'n 14 uur voorbereid op je bevalling, je kraamtijd én de borstvoeding! Toegang behoud je tot 6 maanden na aanschaf van de cursus.

Available plaatsen/spots: Onbeperkt
Het Start op een moment dat jou uitkomt ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

14 jun 2024
Nu bezig...

kosten/costs

€195,00

Meer informatie/more information

Meer informatie
Online zwangerschapscursus

Locatie

Online zwangerschapscursus
Online
Website
https://bevalwijzer.thinkific.com
Locatie/location
Aanmelden